törődés

2020.08.04. 11:16

Jennifer Lopez elárulta fiatalságának titkát

Két dologra nagyon odafigyel az énekesnő.

SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 08: Singer Jennifer Lopez wearing a Valentino top and skirt, Jimmy Choo shoes, a Judith Leiber clutch, and Anabela Chan earrings arrives at the 2020 Film Independent Spirit Awards held at the Santa Monica Beach on February 8, 2020 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto

Fotó: NurPhoto via AFP

Jennifer Lopez 51 éves. Ezt azért fontos kiemelni, mert az énekesnő kibújva a takaró alól, smink nélkül, egy nappal sem néz ki többnek 35-nél.

J. Lo azok közé a nők közé tartozik, akinek nincs szüksége festékre ahhoz, hogy nyilvánosan vállalja arcát. Ébredés után egészen baba arca van Lopeznek, amit persze nem rest megmutatni több milliós rajongótáborának – írja a hirado.hu.

Nem hibáztatható érte, hisz bárki dicsekvőre fogná, ha az ötödik x után ilyen gyönyörű bőrrel rendelkezne.

Követői, látva a képet beszálltak a „versenybe”, és vagy arról számoltak be, hogy 20 évesen is idősebbnek látszanak Jennél, vagy arról, hogy ők is megnyerték a genetikai lottót.

És hogy mi Lopez titka?

Mindig használok napvédő krémet. A top tippem azonban, hogy aludjunk eleget. Ideálisan jó lenne 9-10 órákat aludni, de ha máshogy alakul, arról gondoskodom, hogy a 8 óra meglegyen

- osztotta meg korábban az InStyle-lal az énekesnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!