Ország-világ

2021.02.10. 16:55

Kisfia szülinapján ölte meg magát a modell, mert szakított vele a Bayern München sztárja

Botrányos véget ért Jérome Boateng és barátnője kapcsolata. A modell nem tudta feldolgozni a történteket, és a gyanú szerint öngyilkos lett.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Holtan találták berlini lakásában, Jérome Boateng barátnőjét, Kasia Lenhardtot, aki a gyanú szerint öngyilkos lett, méghozzá a kisfia hatodik születésnapján. A Bayern München labdarúgója és a modell egy hete szakított egymással. A rendőrség közleményében azt írta, öngyilkosság gyanúja miatt hívták őket a helyszínre.

A Daily Mail információja szerint a 25 éves nő Boateng lakásában hunyt el, a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Kasiának az előző kapcsolatából egy fia született, és 15 hónapig volt együtt Boatenggel. Kapcsolatuk csúnyán ért véget, a közösségi oldalakon és a sajtóban hadakoztak, számos kíméletlen nyilatkozattal illeték egymást – írja a cikk alapján a Ripost.

A modell haláláról barátnője, Sara Kulka számolt be az Instagramon, ahol hozzátette, bízik benne, hogy hamarosan kiderül az igazság, mert Kasia is ezt szeretné.

A Daily Mail szerint a Bayern München focistája és Kasia kapcsolata akkor romlott meg, amikor a modell rossz néven vette, hogy a focista még mindig jó viszonyt ápol az exével és annak családjával. Boateng azt is elmondta, hogy a lengyel nő rendszeresen hamis vádakkal támadta, és komoly alkoholproblémákkal küzdött.

Kasia korábban magára tetováltatta Boateng nevét, és nemrégiben még azzal fenyegetőzött, hogy mindent kitálal és visszavág, amint felépül a szakításból. Órákkal a halála előtt egy bejegyzést tett az Instagramon, azt írta: „új fejezet.”

Azóta sorra érkeznek a búcsúüzenetek az ifjú szépség korábbi fotói alá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!