Bulvár-celeb

2024.01.28. 06:30

Nem aprózza el: Ronaldo most épp 200 millióért vett magának verdát

Ki is tette a közösségi oldalára, hadd irigykedjünk.

MW

Fotó: AFP

Cristiano Ronaldo, a 38 éves ötszörös aranylabdás régóta a leggazdagabb focisták közé tartozik, ám amióta tavaly januárban Szaúd-Arábiába igazolt, még több pénzt keres. Az Al-Nassrnél 2025 nyaráig tart a szerződése, éves szinten 200 millió eurót (76 milliárd forint) kap a csapattól.

Az idén 25 tétmérkőzésen 24 gólt és 11 gólpasszt jegyző játékost a családja elkísérte Rijádba. A portugál zseni a napokban posztolt Instagramjára: legkisebb gyermekét, Bella Esmeraldát tartja a karjaiban, azoban, ha lapozunk a posztban, a második képen egy vadiúj Ferrari mellett pózol - szúrta ki a Bors. 

Hogy mennyibe került a luxusautó? A sötétkék Ferrari értéke nagyjából 177 millió forint, A világsztár nem aprózta el saját maga megajándékozását. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a melegítőszettje, amit a képen visel, nagyjából 1,3 millió forintot ér.

Ronaldo nagy autórajongó, a gyűjteménye közel nyolcmilliárd forintot ér, van egy 3,7 milliárd forintos Bugatti Centodiecij is, amelyből mindössze tíz van az egész világon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!