Elképesztő baleset

2022.08.28. 05:00

Szörnyű tragédia: agyoncsapott a villám két kerékpárost

Villám csapott agyon két olasz kerékpárost, köztük egy híres olasz édességgyár, a Balocco 53 éves tulajdonosát.

Fotó: Shutterstock

Alberto Balocco és egy Luxemburgban élő 55 éves torinói barátja péntek délután Torinótól nem messze északra egymás közvetlen közelében haladt az országúton, amikor egy kanyarban villám csapott beléjük. 

A földön fekvő embereket egy arra haladó autós vette észre, aki azonnal segítséget hívott, a helikopterrel helyszínre érkező mentők azonban már nem tudták újraéleszteni a férfiakat.

A baleset miatt ügyészségi vizsgálat indult.

A fossanói (Piemonte) székhelyű Balocco vállalat a hagyományos olasz karácsonyi és húsvéti sütemény, a panettone egyik vezető gyártójaként ismert.

A pénteken szerencsétlenül járt Alberto Balocco apja, a vállalat tiszteletbeli elnöke, Aldo Balocco július 2-án hunyt el 91 évesen. 

Aldo Balocco a 20. század második felében alakította át az apja által 1927-ben alapított édességgyárat egy 500 főt foglalkoztató és tavaly 200 millió euró (82 milliárd forint) árbevételt elérő konszernné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!