még van egy meccs

2017.08.14. 02:44

Barcelonában győzött a Real

A bajnok Real Madrid 3-1-re győzött a kupagyőztes FC Barcelona vendégeként a labdarúgó spanyol Szuperkupáért folyó párharc első mérkőzésén.

Szkopje, 2017. augusztus 8. A Real Madrid szurkolói várják a Manchester United elleni labdarúgó Európai Szuperkupa mérkõzés kezdetét a szkopjei II. Fülöp Stadionban.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Vaszil Donev

Gól nélküli első félidőt követően a Bajnokok Ligája-győztes fővárosi együttes – amely kedden a Manchester United legyőzésével az európai Szuperkupát már elhódította – Gerard Piqué öngóljával került előnybe. A katalán alakulat Lionel Messi tizenegyesgóljával egyenlített, ám egy gyors kontra után a csereként beállt Cristiano Ronaldo pazar csavarással újra megszerezte a vezetést a királyi gárdának.

A rendkívül feszült utolsó tíz percet azonban már nem tölthette a pályán a portugál támadó, ugyanis előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, majd néhány perccel később műesésért is sárga lapot kapott. A kiállítást dühösen fogadó Ronaldo a játékvezetőt is meglökte.

A Real Madrid emberhátrányban is tudta növelni előnyét, egy újabb ellentámadás végén a szintén csere Marco Asensio bombázott a kapuba, így rendkívül kedvező helyzetből várhatja a visszavágót, amelyet szerdán 23 órától játszanak a Santiago Bernabéu stadionban.

(Borítókép: MTI / EPA / Vaszil Donev)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában