vb 2018

2017.09.04. 23:25

Továbbra is veretlenek a németek

Címkék#vb 2018

A címvédő német labdarúgó-válogatott nyolcadik, hétfői selejtezőmérkőzését is megnyerte, így továbbra is százszázalékos a 2018-as, oroszországi világbajnokság európai kvalifikációs sorozatában.

A norvégok felett aratott 6-0-s hazai győzelem ellenére Joachim Löw együttese matematikailag még nem biztosította be a részvételét, mivel a mögötte második helyen álló északírek is begyűjtötték a három pontot a vendég csehek 2-0-s felülmúlásával, így a két gárda közötti ötpontos különbség megmaradt két fordulóval a zárás előtt.

Az angolok is a részvétel küszöbére értek, ugyanis hátrányból fordítva 2-1-re nyertek a második Szlovákia vendégeként, így előnyük szintén öt pontra nőtt.

Montenegró csapata saját közönsége előtt 1-0-ra diadalmaskodott a román gárda felett. A vendégek így biztosan lemaradnak a jövő évi tornáról, míg a hazaiak versenyben maradtak a részvételért a kazahok legyőzésével éllovas lengyelekkel, illetve a dánokkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában