A Bayern-Barca előtt

2020.08.12. 18:30

A müncheniek odáig vannak Messitől

Csodálattal beszélt az FC Barcelonát erősítő Lionel Messi tudásáról Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke a két csapat pénteki labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős összecsapása előtt.

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between FC Barcelona and Napoli at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lluis Gene

„Nagyon tisztelem őt, mert olyat tud, amit alighanem senki más ezen a bolygón. Egyedül képes eldönteni meccseket” – dicsérte az argentin sztárt a bajorok első embere.

„Csak figyelni és csodálni lehet őt, mert látszik, hogy közben örömét leli a futballban.

Ha ezt az örömöt elvesszük tőle azáltal, hogy taktikailag megpróbáljuk kicsit kivenni a játékból, akkor meglesznek a feltételeink a sikerhez.”

A 64 éves – játékosként Európa-bajnok – Rummenigge véleményéhez csatlakozott a középpályás Leon Goretzka is:

„Csak együtt állíthatjuk meg Messit.

Mindenki tudja, hogy milyen istenáldotta tehetség, és képes akkor is sok lehetőséget találni, amikor szűk térben van.

Megpróbáljuk elvenni a kedvét a játéktól”

- jelentette ki a 25 éves német játékos.

A Barcelona és a Bayern München egymeccses BL-negyeddöntője pénteken 21 órakor kezdődik Lisszabonban, zárt kapuk mögött.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában