Járvány

2021.02.10. 18:40

Bukarestben rendezik az Atlético-Chelsea meccset

Bukarestben fogadja az Atlético Madrid a Chelsea-t a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén, miután Spanyolországban a koronavírussal kapcsolatos beutazási korlátozások vannak érvényben.

Atletico Madrid's Argentine coach Diego Simeone reacts during the Spanish League football match between Atletico Madrid and Getafe at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on December 30, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Oscar del Pozo

Az európai szövetség szerdai bejelentése szerint a február 23-i meccset a román főváros Nemzeti Stadionjában rendezik.

A találkozó eredeti helyszíne a Wanda Metropolitano Stadion lett volna, de Spanyolország nem fogad beutazókat Nagy-Britanniából, kivéve, ha azok spanyol vagy andorrai állampolgárok, illetve állandó lakóhellyel rendelkeznek a két említett országban. A beutazási korlátozást kedden március 2-ig meghosszabbították.

Az már korábban eldőlt, hogy hasonló okokból az RB Leipzig-FC Liverpool és a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-párharc első felvonását (február 16., illetve 24.) a budapesti Puskás Arénában rendezik.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában