De nem kell már sokáig várni

2022.01.14. 14:10

Kicsit késik Lionel Messi visszatérése

A tervezettnél tovább tart a felépülése Lionel Messinek, a Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás támadójának az után, hogy megfertőződött a koronavírussal.

A párizsi klub január elején közölte, hogy négy játékos - köztük Messi -, illetve egy stábtag tesztje pozitív eredményt hozott.

   

Az argentin világbajnoki ezüstérmes, Copa America-győztes játékos az Instagram-oldalán jelentkezett pénteken, megköszönte a szurkolóinak a támogató üzeneteket, és reményét fejezte ki, hogy nem kell már sokáig várni a visszatérésére. Ugyanakkor jelezte, bár már majdnem teljesen felépült, az általa vártnál mégis hosszabb időt kell kihagynia.

   

"Az elmúlt napokban azért edzettem, hogy százszázalékos formába lendüljek. Nagyon szép kihívások várnak ránk az idén, remélem, hamarosan találkozhatunk újra" 

- írta.

   

Lionel Messi tavaly nyáron igazolt az FC Barcelonától a PSG-be, amelyben 16 mérkőzésen l0 gólból vette ki a részét, hatszor talált az ellenfél kapujába, négyszer pedig előkészítő volt.

Forrás: MTI

Címkék#messi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában