Ország-világ

2004.10.29. 16:52

Áremelés a fővárosi önkormányzat fürdőiben

Átlagosan 2-3 százalékkal drágulnak a fürdőbelépők árai novembertől a Budapest Gyógyfürdői Rt. által üzemeltetett létesítményekben.

BAMA

Horváth Gábor vezérigazgató elmondta, hogy jövő májusig maradnak ezek az árak, amelyek jórészt csak a  kétórás időtartamú belépőknél jelentenek emelkedést. A hosszabb  idejű, háromórás vagy az egész napos belépőjegyek ára nem változik. 

A vezérigazgató közölte, hogy hétfőtől esetenként több tízezer  forintos kedvezménnyel megkezdik a 2005. évre szóló bérletek  árusítását. 
Tudatta azt is, hogy az érdeklődés miatt a Széchenyi fürdő  uszoda és termál részlege egy órával tovább, este hét óráig tart  nyitva.
 
A hétfői, ünnepi nyitva tartásról szólva elmondta, hogy az  uszodák, a Széchenyi-, a Lukács- és az Újpesti-fürdők társas  gőzrészlegei, a Gellért uszodája, női és férfi gőzosztálya, valamint  a Széchenyi és a Lukács ivókutak vasárnapi rendben üzemelnek. A  többi fürdői létesítmény zárva lesz. 

A vezérigazgató közölte azt is, hogy a  régészeti munkálatok elhúzódása miatt december helyett várhatóan  csak a jövő évben fejeződik be a Rudas fürdő belső felújítása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában