Ország-világ

2004.10.30. 10:36

Halloween-buli

Halloween alkalmából az országban több helyen különleges programokat szerveznek. Aki bulizni szeretne, maga is rendezhet töklámpások fényében jelmezes összejövetelt, de a legegyszerűbb áttekinteni a nagyobb szórakozóhelyek kínálatát.

BAMA

Budapesten például az E-klub invitál igen kecsegtető partira, ráadásul nagyon szimpatikus formában. Aki október 31-én este kilenctől jelmezben keresi fel a népligeti Planetárium mellett a klubot, térítésmentesen léphet be. Aki viszont hétköznapi szerelésben szeretne ünnepelni, vagy hazamegy átöltözni, vagy le kell szurkolni ezerkétszáz forintot a belépőre. Akik viszont már – bármelyik módon- bejutottak, azokra egyebek mellett ingyenes test és arcfestés is vár.

A lovairól híres Szilvásváradon hol másutt rendeznének bulit, mint a Lovas étteremben? Festői környzetebne, ráadásul a Halloween emblematikus termését a középpontba állítva, különleges, tökös ételekkel várják mindazokat, akik október 30. és november elseje között ellátogatnak a kirándulóhelyre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában