Ország-világ

2004.10.16. 08:52

Hírek – újdonságok

BAMA

Tilos a csípőnadrág egy olasz középiskolában
MEGTILTOTTA diákjainak az avezzanói középiskola igazgatója, hogy olyan nadrágot hordjanak, amiből kilátszik a fenekük. Hiába divatosak a szexisen csípőre tolt nadrágok, a tanulóknak le kell mondaniuk ezek viseléséről. Legalábbis az említett oktatási intézmény falai között.

Rendhagyó nevet adott volna a kínai apa
NEM JUTOTT MÉG ESZÉBE senkinek az, ami egy ifjú kínai apának: újszülött gyermeke nevéül az elterjedt számítógépes jelet, a @-ot szánta. Úgy érezte ugyanis, hogy az roppant tömör és kifejező lenne. A hatóságok viszont nem értékelték az ötletét, és nem voltak hajlandók a kisfiút @-ként anyakönyvezni.

Ingyenes családi napot tartanak a műjégen
MEGLEPETÉSEK, játékok és vetélkedők várják a családokat október 31-én a Városligetben. A jeges szezon kezdetét megnyitó eseményen a legkisebbeknek csokival kedveskednek a rendezők, a versenyek győzteseit pedig értékes díjakkal jutalmazzák. Felnőtteknek szóló programok is lesznek, egyebek közt egészségügyi tanácsadás és véradás.

Károly és Camilla szerelmének gyümölcse
HÁZASSÁGON KÍVÜL született gyereke van Károly brit trónörökösnek és kedvesének, Camillának egy amerikai lap állítása szerint. Mivel a ma 23 éves lány fogantatásakor már mindketten más mellett kötelezték el magukat, kénytelenek voltak nevelőszülőkhöz kiadni szerelmük nem várt gyümölcsét.

Hogyan keletkeznek a csúnya véraláfutások?
KÉK-ZÖLD FOLTOKAT fedez fel a legtöbb szülő a játszótérről hazaérkező gyermekén. Ha a kicsi megkérdezi, mik ezek, magyarázzuk el, hogy az ütés miatt megsérült erekből a bőrbe szivárog a vér, ez okozza az elszíneződést.

Nem minden kismama bőre szépül meg
PATTANÁSOKKAL küszködhetnek a terhes nők. A szervezet hormonegyensúlya felborul, ami növeli a bőrhibák megjelenésének kockázatát. Jó, ha külsőleg kezelik a problémát, gyógyszert csak nagyon súlyos esetben szabad bevenniük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában