Ország-világ

2004.10.18. 07:43

Hírsáv

BAMA

Buszbalesetet szenvedtek a győriek
Kézilabda A Győr ifjúsági játékosokból álló NB I/B-s csapatát szállító autóbusz szombaton Devecser térségében az esőtől áztatott síkos úton megcsúszott, és az árokba borult. Az együttes 19 tagját az ajkai kórházba szállították kivizsgálásra. A lányok megfigyelés után hazatérhetnek.

Baumgartner Zsolt maradna a Minardinál
Formula–1  A Minardi és a tulajdonos Paul Stoddart is azt szeretné, ha Baumgartner Zsolt jövőre is az együttesnél versenyezne. A tárgyalásokról többet csak a világbajnokság befejezése után, az angliai csapategyeztetést követően lehet mondani.

Ironman-világbajnokság Csomor 17., Kropkó 20.
TRIATLON Normann Stadler és Nina Kraft révén német sikerek születtek a hawaii Ironman-világbajnokságon. Stadler, a címvédő, a háromszoros bajnok kanadai Peter Reidet több mint tíz perccel előzte meg. A mieink közül Csomor Erika a 17., Kropkó Péter a 20. helyen végzett
a hivatásosok között.

Haller és Alliquander sikeres idényzárása

EVEZÉS A normál súlyú egypároknál a szegedi Haller Ákos és a fővárosi Danubius NHE sportolója, Alliquander Anna nyerte a sportág évadzáró versenyét.

Bódog újabb súlyos sérülése
LABDARÚGÁS A német első osztályú Mainz magyar védője, Bódog Tamás járomcsonttörést szenvedett csapata edzésén. A válogatott játékos két és fél órás operáción esett át, legközelebb jövő év elején térhet vissza.

Talmácsi Gábor tizenegyedik lett
Motorsport A világbajnoki címet már korábban begyűjtő olasz Andrea Dovizioso az Ausztrál GP-t is megnyerte, megelőzve a spanyol Lorenzót, valamint a hazaiak versenyzőjét Stonert. Talmácsi Gábor a 11. helyen futott be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában