Ország-világ

2004.10.22. 06:44

Hírsáv

BAMA

Saját tánciskolát nyit Jennifer Lopez
IMÁD TÁNCOLNI a gyönyörű színész-énekesnő, Jennifer Lopez. A sztár régóta dédelgetett tervét váltja valóra: hamarosan salsaiskolát nyit New Yorkban. Lehet, hogy a táncos lábú Lopez maga is tart majd néhány órát a tanintézményben, ritmusérzékét addig is legújabb, Shall We Dance című filmjében hasznosítja.

Meztelen fotókkal zsarolták Cameron Diazt
BEPERELTE Cameron Diaz azt a fotóst, aki karrierje kezdetén félmeztelen képeket készített róla. John Rutter nemrégiben megfenyegette a színésznőt, hogy eladja a fotókat egy magazinnak. Diaz úgy döntött, nem hagyja magát zsarolni, és feljelentette
a férfit.

Agassit izgatják a labdaszedő lánykák
ELCSAVARTÁK Andre Agassi fejét a madridi tenisztornán. No nem kell félni, nem romlott meg a házassága Steffi Graffal. Csupán arról van szó, hogy a Mestersorozatba tartozó bajnokság egyes mérkőzésein modellek szedték a labdát. Andre bevallotta: előfordult, hogy nem a játékban lévő labdára összpontosított a meccsek alatt.

Kate Winslet büszke a testére
LEVETKŐZNE, és boldogan megmutatná idomait az amerikai színésznő. A Titanicban megcsodálhattuk már Kate Winslet hibátlan alakját, de a forgatás óta két gyermeke is született. Nemrég Sarah Fergusson meztelenkedett a kamerák előtt jótékony célból. Kate most kijelentette: ha felkérik rá, ő is vállal hasonló szereplést.

Nicole Kidman elhagyja Hollywoodot
SZERELMÉÉRT otthagyja Amerikát Nicole Kidman. Nem a népszerűség okozta kellemetlenségek miatt vált azonban lakóhelyet, hanem új kedveséhez, Eric Watsonhoz költözik át Londonba.

Légikisasszonynak öltözött Celine Dion
SIKERT ARATOTT a kanadai légitársaság alkalmazottai között Celine Dion, amikor utaskísérőnek öltözve jelent meg előttük.
A harminchat éves énekesnő egy koncerttel és divatbemutatóval egybekötött rendezvényen avatta fel az Air Canada légikisaszszonyainak egyenruháját.

Minden jegy elkelt Kylie koncertjeire
ELKAPKODTÁK az összes belépőt az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue jövő tavaszi fellépéseire Nagy-Britanniában. Kylie nagy sikert remél novemberben megjelenő válogatáslemezétől is, bár új albummal jelentkező húga, Danii komoly versenytársa lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában