Ország-világ

2004.10.23. 00:26

HÍRsáv

BAMA

Hétfőn döntenek Zalatnay kérelméről
Zalatnay Sarolta kérelmezte, hogy később vonulhasson be a börtönbe. Az énekesnő ügyében hétfőn dönt a bíróság. Amennyiben elutasítják a kérést, a sztárnak már kedden meg kell kezdenie büntetése letöltését. (szl)

Álrendőrt értek tetten a pályaudvaron
Felismerte az őt átvágó álrendőrt egy román férfi, aki 74 ezer forintot csalt ki júliusban áldozatától. Az álrendőrt Budapesten, a Nyugati térnél fogták el. Hamis igazolványt, rendőrségi derékszíjat foglaltak le tőle. (ned)

Őrizetben a nőt verő gyújtogató
Elfogták azt a 23 éves fiatalembert, aki a múlt héten megvert egy 55 éves nőt Budapesten. A tettes az aszszony lakását is felgyújtotta, de a lángokat idejében megfékezték. (jj)

Hamisítóműhelyeket számoltak fel
Leleplezett a határőrség egy nemzetközi embercsempész bandát. A tettesek moldávokat kíséreltek meg hamis papírokkal Nyugat-Európába juttatni. Két okmányhamisító műhelyt is felszámoltak az akció során a határőrök. (szl)

Elfogták a másik gyilkost is a rendőrök
Letartóztatták Ártándnál C. Leventét, a budapesti Rózsa utcában történt gyilkosság egyik elkövetőjét. Mint arról már beszámoltunk, testvérét korábban elfogták a fővárosban. A tettesek egy 48 éves férfit vertek agyon és rabolták ki. (ned)

Védett madarakat rejtett a hűtőtáskába
Lefoglalták azokat a madártetemeket a vámosok, amelyeket egy olasz állampolgár autójában, egy hűtőtáskában találtak Nagylaknál. A védett fajok eszmei értéke meghaladja a hárommillió forintot. (ned)

Felborult az olajat szállító vasúti kocsi
Kisiklott egy gázolajat szállító vasúti szerelvény Záhonynál, egy kocsija fel is borult. A balesetben személyi sérülés nem történt, a tartályok sem szivárogtak. A rendőrség szakértőkkel vizsgálja a baleset pontos körülményeit. (jj)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában