Ország-világ

2004.10.26. 07:11

Hírsáv

BAMA

Börtönbe kerülhet a Juve orvosa
LABDARÚGÁS
A torinói ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte a Juventus vezető orvosára, Riccardo Agricolára. A vizsgálat szerint a vádlott 1994 júliusa és 1998 szeptembere között rendszeresen tiltott teljesítményfokozó szerrel látta el a játékosokat.

El-Gerúzs két év múlva befejezné
ATLÉTIKA
Hisam el-Gerúzs, az athéni olimpia kétszeres bajnok középtávfutója 2006-ban szeretné befejezni pályafutását. A 30 éves marokkói elárulta, jövőre még aktívan fog veresenyezni, megpróbálja megdönteni az etióp Kenenisa Bekele 5000 méteres világcsúcsát. El-Gerúzs 1500 méteren, egy mérföldön és 2000 méte-ren tartja a világcsúcsot.

Nyert a Barca és öt pont az előnye
LABDARÚGÁS
Az FC Barcelona hazai pályán könnyedén, 3-0-ra győzte le az Osa-sunát a spanyol bajnokság nyolcadik fordulójának zárómérkőzésén. A katalánok közül Eto’o kétszer, míg Ronaldinho egyszer volt eredményes. A Barca ötpon-tos előnnyel vezeti a tabellát az idény meglepetéscsapata, a Sevilla előtt.

Beenhakker kerülhet Van Gaal helyére
LABDARÚGÁS
Leo Been-hakker, a mexikói América jelenlegi edzője a legesélyesebb az Ajax technikai igazgatói posztjára. Azért üresedett meg a poszt, mert Louis van Gaal, az eddigi technikai igazgató összeveszett Ronald Koeman edzővel. Van Gaal emiatt távozott a csapattól.

Miszkina nem indul a linzi WTA tornán
TENISZ A Roland Garros-győztes Anasztaszija Miskina visszalépett az 585 ezer dollár összdíjazású linzi Generali Ladies női tornáról. A második helyen kiemelt, orosz teniszező influenzája miatt nem indul a verse-
nyen.

Tragédia történt Koppenhágában
LABDARÚGÁS
Meghalt egy szurkoló, aki leesett a tribünről a vasárnapi FCK–Viborg mérkőzésen. A 24 éves férfi tíz métert zuhant, és koponyatörést szenvedett.

A New England az örökrangsor tetején
AMERIKAI FUTBALL
A New England Pat-riots immár huszonegy mérkőzéses győzelmi sorozatot tudhat magáénak a tengerentúli tojáslabdás futball-ligában (NFL), legutóbb 13-7-re győzött. Ebben a kategóriában a címvédő már korábban az örökrangsor élére ugrott, most már csak az a kérdés, meddig tud veretlen maradni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában