Ország-világ

2004.10.20. 12:46

Zalatnay az RTL Klub reality műsorában

Címkék#Vélemény

Az énekesnő börtön előtti napjairól szól a csatorna új műsora, amelyet néhány napja kezdtek forgatni, a hétvégén pedig már adásba kerül az első rész. A Zalatnay Saroltának járó gázsi összege még bizonytalan.

BAMA

Zalatnay Sarolta eladta börtönbevonulását megelőző napjainak történetét. Az énekesnő a múlt hétvégén megállapodott az RTL Klubbal, hogy a kereskedelmi tévé részletesen beszámolhat a szabadságvesztésének megkezdéséig tartó időszakról, amely alatt folymatosan követi a csatorna stábja.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, nem valóságshow-t készítenek, így nem lesz bekamerázva az énekesnő lakása, de kézikamerával felszerelt operatőrük mindenhová követi Zalatnayt - anélkül, hogy sértené az előadó intim szféráját.

"Dokumentarista eszközökkel készítjük a műsort, amely az úgynevezett docusoap műfajba sorolható, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy az énekesnő mit csinál  a WC-én, hanem arra, mivel telnek börtön előtti napjai. Beszámolunk róla, hogyan éli az életét, ott leszünk, ha találkozik az ügyvédjével, barátaival, és azt is láthatják a nézők, milyen ügyeket kell még elintéznie, mielőtt megkezdi szabadságvesztését" - közölte Kolosi.

A forgatás az október 16-17-i hétévégén kötött megállapodás után kezdődött, a műsor első része pedig már október 23-án, szombat este adásba kerül. A Zalatnay-sorozat premierje a Survivor helyére kerül, amelyet az eddigi tervek szerint egy héttel elcsúsztatva vetítenek. Az énekesnővel készített széria további darabjainak sugárzási időponta még nem dőlt el, és egyelőre az is bizonytalan, hány részből áll majd a műsor. A reality hossza attól függ, hogy a három év szabadságvesztésre ítélt Zalatnay Sarolta milyen választ kap a büntetés megkezdésének halasztását kérvényező beadványára.

Így azonban, mint Kolosi Péter elmondta, a sorozatért járó gázsi összege is bizonytalan, mert új műsoruk főszerelőjének részenként fizetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában