Ország-világ

2004.11.06. 07:58

A sereghajtóé a hét harmadik edzőcseréje

BAMA

Bizonyára egy rekord dőlt meg a héten, emberemlékezet óta nem fordult elő, hogy három nap alatt három NB I-es klub cserélt edzőt.

Kezdődött Sopronban, ahol Dajka Lászlót Pintér Attila váltotta, majd még azon a napon a debreceniek menesztették Szentes Lázárt. Egy nappal később került az ő helyére Supka Attila. Tegnap bekövetkezett a harmadik váltás, a Békéscsaba azonnali hatállyal felmondott Vágó Attilának. A klub ügyvezető igazgatója, Kerekes Györgyné a csapat gyenge szereplésével indokolta az edző felmentését. A csabaiak már korábban elkezdték az utód keresését, de Dajka László soproni menesztése felgyorsította az eseményeket. Dajka már dolgozott a Viharsarokban, így azonnal őt keresték, aki igent mondott, de volt egy feltétele. Nevezetesen az, hogy elődjének, valamint azoknak a játékosoknak, akiknek négy hónapja tartozik a klub, fizessék ki az adósságot. A vezetés erre ígéretet tett, és a rendezésig az utánpótláskorúak egyik edzőjét, a 37 éves Jakab Pétert kérték fel a csapat szakmai irányítására. Jakab megbízatása két mérkőzésre szól. S utána minden bizonnyal érkezik Dajka László.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában