Ország-világ

2004.11.15. 00:53

Csatát vesztett a magyar gazdaság

Árvay S.

A Szféra Kft. kilencedik alkalommal szervezte meg a politikusok és a gazdasági vezetők hagyo-mányos csapatmérkőzését, melyen tizenkét párostalálkozón mérte össze tudását a két válogatott.

A csúcstalálkozó legutóbbi három előadása a honatyák sikerével zárult, így az 1996 óta tartó vetélkedő összesítésében 4-4-ről rajtoltak a vasárnapi újabb csata szereplői. S hiába jelentett (igazoltan) hiányzót az EU-s feladatokra készülő Kovács László és külügyminiszter utóda, Somogyi Ferenc, nélkülük is magabiztos győzelmet aratott a politikus gárda. Jól kezelte az ütőt Baja Ferenc, a számvevőszéki elnök Kovács Árpád, az európai parlamenti képviselő Fazakas Szabolcs.

Így aztán Szilvássy György államtitkár csapatkapitány vezetésével a kormányoldal végig kezében tartotta az irányítást. A politikusok kilenc győzelmével szemben a vállalati szféra reprezentánsai csak három sikert tudtak jegyezni. Szerzőik persze igazolták gazdasági kulcsszerepüket, hiszen az ELMÜ, a Siemens Rt. és a Hilltop duója győzni tudott, bár utóbbi csak részben bizonyította, hogy borban az igazság, hiszen az összesítésben alul maradt a gazdaság.

A hagyományos Ászok a pályán teniszcsata tehát a politikusok 9-3-as győzelmével zárult, így a kormány 5-4-es vezetéssel várja a jövő évi megméretést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában