Ország-világ

2004.11.20. 01:34

Hitte is, meg nem is, hogy ő nyerte a milliókat

Idős nyugdíjas hölgy nyerte a Milliókat érő Reggelek elnevezésű játékunkon a bruttó 5,5 milliót.

Rados Virág

[caption id="" align="alignleft" width="220"] Játékunk e heti győztese, Major Ferencné a pénz mellé tortát is kapott kiadónktól
[/caption]
– Hittem is, meg nem is, amikor telefonon felhívtak, hogy nyertem – mondja Major Ferencné, Jolika (74). Nehezen áll a fényképezőgép elé: minek kell egy ilyen idős asszonyt fotózni? – kérdi. De azért csak belemosolyog a kamerába. Jó dolog az az öt és fél millió. Van hova tenni.
– Lecseréljük belőle az öreg autót – tervezget. – De azt ne kérdezze, milyen márkájú. Nem értek én ahhoz. Ami marad, félreteszem öregségemre.

Jolika a fiával, menyével és unokájával él együtt a békásmegyeri lakótelepen. Tizenhárom éve özvegyült meg. Hogy mit szólna a nyereményhez a férje? Örülne biztosan. Jolika igyekszik megőrizni magában azt a vonást, amitől egy idős embert örökifjúnak mondanak. Legjobb barátnője tíz évvel fiatalabb nála. – Évikével mindent megbeszélünk, ha máshogy nem, hát este telefonon. Most is velem örült. Biztatott, hogy nyugodtan jöjjek el az interjúra meg a fotózásra. Hadd lássák az újság olvasói, hogy igazi nyertes kapja a milliókat.

Major Ferencné, Jolika

Született: Tiszaderzs, 1929. január 1. Lakhelye: III. kerület, Békásmegyer, lakótelep Foglalkozása: nyugdíjas Nyugdíja: 77 ezer forint Szakmája: könyvelő Családi állapota: 13 éve özvegy, 39 évig élt boldog házasságban

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában