Ország-világ

2004.12.01. 14:13

Forgalomkorlátozás a népszavazás miatt

A népszavazás zavartalan lebonyolítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe a főváros területén.

BAMA

Tilos a megállás és várakozás december 2-án 0 órától december 8-án 22 óráig a Budapest V., Zrínyi utca mindkét oldalán a Nádor utca és a Roosevelt tér között. December 3-án 0 órától december 6-án 6 óráig a Budapest IX., Balázs Béla utca páratlan oldalán a Sobieski János utca és a Márton utca között, a Sobieski János utca páros oldalán a Gát utca és a Balázs Béla utca között, a Márton utca páratlan oldalán a Gát utca és a Balázs Béla utca között.

Lezárásra kerül december 3-án 0 órától december 6-án 6 óráig a Budapest V., Zrínyi utca a Nádor utca és a Roosevelt tér között. December 3-án 17 órától december 6-án 3 óráig a Budapest XIV., Pétervárad utca, Nagybecskerek utca a Pétervárad utca és a Bácskai utca között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el a fenti helyszíneket, illetve a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában