Ország-világ

2005.02.10. 07:10

A legolcsóbb Matáv-csomag

Horváth K. J.

Teleperc néven új lakossági díjcsomagot vezetett be a Matáv az ország egész területén. A percalapú díjcsomag helyi, belföldi, mobil és nemzetközi irányokban, a Matáv lakossági díjcsomagjai közül a legjobb percdíjakat nyújtja az ügyfeleknek.

Az új Teleperc díjcsomaggal az ország valamennyi vezetékes telefonszáma nagyon kedvező percdíjakon tárcsázható. Ezt hívhatják a Matáv ügyfelei, és a Matáv szolgáltatási területén kívül élők is. Utóbbiaknak a hívás kezdeményezése előtt a Matáv 1515 előhívószámát kell tárcsázniuk. A helyi hívások csúcsidőben bruttó 10, csúcsidőn kívül bruttó 4,90 forintba kerülnek.

A belföldi hívások csúcsidőben 18, csúcsidőn kívül mindössze bruttó 9 forintba kerülnek percenként. A számlázás percalapon történik. A díjcsomag a legkedveltebb nemzetközi hívásirányokba is jelentős kedvezményt kínál. Például Németország, Ausztria és Olaszország vezetékes telefonszámait bruttó 35, míg az USA-t 45 forintos percdíjon hívhatják.

A Matáv szolgáltatási területén a díjcsomag része a szabadnapkedvezmény. A Teleperc díjcsomaggal a Matáv szolgáltatási területén a hívószámkijelzés, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás ingyenes, továbbá a díjcsomaghoz az XL és XXL kiegészítő díjcsomagokat is meg lehet rendelni.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában