Ország-világ

2005.02.07. 06:16

Átigazolások a labdarúgó NB I-ben

BAMA

Mozambiki játékosokat várnak Kispestre
HONVÉD Alaposan átalakul a Budapest Honvéd kerete a téli átigazolási időszakban. Közös megegyezéssel távozik Vámosi Csaba, Bábik Tibor, az osztrák Maximilian Oraze, a szerb Jovan Drobnjak és a szlovák Marcel Horky is. A helyettük próbajátékra érkezettek közül csak Marko Bedenikovicnak van esélye a szerződésre. A kispestiek a héten várnak még négy mozambiki játékost, két védőt, egy-egy középpályást és csatárt.

Böjte Attila Újpesten várja a végszót
ÚJPEST A lila-fehérek Vecsés és Tatabánya elleni edzőmeccsén pályára lépett a volt győri hátvéd, Böjte Attila. A játékos az őszt kihagyta, mivel volt klubjával „pereskedett”. Ügye lezárult, átigazolhat, és most az Újpest edzéseit látogatja. Mészöly Géza vezetőedzőnek tetszett a védő játéka, véleménye szerint hasznos tagja lehetne tavasszal a csapatnak.

Román védők a Lombardnál
PÁPA Már beszámoltunk arról, hogy a háromszoros román válogatott hátvéd, Dorinel Mutica Pápán folytatja pályafutását. A 32 éves játékos 2007-ig írta alá a szerződést. Várhatóan honfitársa, Darius Miclea is Pápára igazol. Ő is hátvéd, és vele a napokban tisztázza a részleteket a Lombard vezetése. Tóth Bálint vezetőedző a védelmet szeretné erősíteni tavaszra, és a két rutinos romániai labdarúgó sokat segítene ebben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában