Ország-világ

2005.02.28. 05:26

Hazai pályán bukott a bajnokesélyes

BAMA

Egyedül a New York győzött simán, 11 ponttal az Indiana ellen. A Knicks mellett csupán a Miami nyert hazai pályán. A floridaiaknál – első NBA-s csapata – az Orlando ellen sem léphetett pályára sérülése miatt Shaquille O''Neal. Három bukott mérkőzés után újra rosszul kezdett a Miami, mert az első 11 dobásból csak egy ért célba. A befejező negyed előtt még a vendégek vezettek, ám Wade vezérletével fordított a Heat.

Hiába vezetett viszont a záró periódus előtt a ligaelső San Antonio, nagy meglepetésre otthon kapott ki a Memphistől. A fogadóirodák 10-13 pontos San Antonio győzelmet tartottak reálisnak. A harmadik negyedben remekül védekezett a Spurs, hiszen csak 10 pontot kapott, igaz a dobott 18 sem nagy kunszt. A záró tizenkét percet viszont 27-24-re hozták a vendégek, és nyertek.

A 27-24-es utolsó negyed, a Sacra-mento számára is győzelmet jelentett, pedig szintén hátrányban kezdte ezt az etapot.

A philadelphiai mérkőzésen először játszott társai ellen a hétközben cserélt Webber, s most már keserűséget jelentett számára a Kings sikere. A másik élcsapat, a Phoenix túlélte Nash hiányát, és Dallasban nyert, szokás szerint pontgazdag meccsen.

Eredmények: Miami–Orlando 101-98, Charlotte–Chicago 90-94, New York–Indiana 90-79, Philadelphia–Sacramento 99-101, Dallas–Phoenix 123-124, San Antonio–Memphis 82-84.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában