Ország-világ

2005.02.09. 06:18

HÍRek – újdonságok

BAMA

Prérifarkasokkal küzdene a közlekedés biztonságáért
ŐRÜLT ÖTLETTEL állt elő egy pennsylvaniai férfi. Az illető úgy véli, prérifarkasokat kellene telepíteni az autóutakat övező erdőkbe, hogy csökkenjen az őzállomány. Folyamatosan emelkedik ugyanis a gyakran személyi sérüléssel járó őzgázolások száma.

Meghosszabbítja a Saab néhány modell garanciáját
Páratlan intézkedést hozott a Saab AB. Visszamenőleg nyolc évre kiterjeszti bizonyos 1998–2003-as Saab 9-5 illetve 2000–2003-as Saab 9–3-as modellek garanciáját. A magyar tulajdonosok a helyi márkakereskedőktől kaphatnak felvilágosítást.

Méri az alkoholszintet a portugál ajtófélfa
MEGFÚJHATJÁK az ajtófélfába épített alkoholszintmérőt a kapatos portugál vendégek. Az okos találmányt több lisszaboni diszkóban is elhelyezték. Így akarják megakadályozni az ittas vezetést.

Elkészült az ötmilliomodik Audi A6 Neckarsulmban
LEGÖRDÜLT az Audi neckarsulmi gyártószalagjáról az ötmilliomodik A6-os személygépkocsi. A jubileumi modell egy ezüstmetál 2,7 literes TDI.

Búcsúzik a Citroën Hungaria a magyar ralitól
NEM INDÍT autót a 2005-ös magyar ralibajnokságon a Citroën Hungaria. A PSA Peugeot Citroën-csoport bejelentette, hogy az év végéig kivonul a világversenyekről, és a nemzeti bajnokságban sem vesz részt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában