Ország-világ

2005.02.15. 08:48

Németh Norbert ma dönt

Lázár L.

Az MTK középpályása, Németh Norbert egy évvel korábban a Győri ETO labdarúgójaként bemutatkozott Lothar Matthäus válogatottjában. Nyáron Győrből az MTK-hoz igazolt, de az őszi idényben nem tudott gyökeret ereszteni a kék-fehéreknél. Válogatott múltja ellenére képtelen volt meghatározó játékossá lenni új klubjában. Az MTK vezetése
a téli szünetben úgy határozott, hogy elengedi őt.

Németh Norbert neve a sikertelen ősz ellenére még jól cseng, érthető, hogy jelentkezett érte előbb a Vasas, majd az Újpest is. A játékos szóban már megállapodott a piros-kékekkel, gondot okozott viszont, hogy jelenlegi klubja csak kölcsönbe adta volna.

A Vasas szerette volna végleg megvásárolni, és mivel erről az MTK hallani sem akart, Németh nem ment a Fáy utcába. Újpesten is hasonló okok miatt szakadt félbe a tárgyalás. Nemcsak az érte jelentkező klubok, a játékos is azt szerette volna, ha végleg távozhat az MTK-tól.

– Az átigazolási időszak utolsó napján biztosan pont kerül a Németh-ügy végére – nyilatkozta a Reggelnek Garami József, a kék-fehérek szakmai igazgatója. – Számunkra kedvezőbb lenne a kölcsönadás, Németh Norbert viszont végleg el akar köszönni tőlünk. A keddi tárgyalás eredménye a játékostól is függ. Ha nem jutunk közös nevezőre, akkor marad az MTK-nál, és lehet, hogy itt is képes lesz olyan teljesítményre, amelynek alapján a nyáron leszerződtettük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában