Ország-világ

2005.02.09. 00:00

Népszerű az internetes ismerkedés

Németh Zs.

[caption id="" align="alignleft" width="249"] Sokak számára könnyebb az ismerkedés az interneten, mint az életben
[/caption]Az NRC piackutató cég felmérése szerint a tizen- és huszonévesek fele használja ismerkedésre a világhálót. A harminc év felettieknek egyharmada keres ily módon kapcsolatot. Sokak számára könynyebb a kezdeményezés az inter-neten, mint az életben. Vadászni sem kell az áldozatokra, azok tálcán kínálják az ismerkedés lehetőségét.
A társkereső portálok közönségének nagy része komoly szándék nélkül ismerkedik. Sokan hajlanak rá, hogy vonzóbbnak tüntessék fel személyüket. Mások magukat függetlennek mondva csábítanak el nőket, pedig házasságban élnek, és gyermeket nevelnek. 

Kiszűrheti a hazugokat

- Ha 190 centi magas, jómódú és jóképű diplomás férfi keres partnert, nem árt kételkedni. Küldessen minél előbb képet az illetővel! - Gyakorlattal kiszűrhetők azok, akik szórakozásból teszik a szépet a világhálón. Ha gyanakszik, árassza el kérdésekkel a partnert. Ha összezavarodik a válaszaiban, az hazudozásra utal. - Tegye mielőbb személyessé a kapcsolatot. Ha valaki kéreti magát vagy kifogást keres, nézzen más partner után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában