Ország-világ

2005.03.11. 07:22

A Honvéd ragaszkodik mindkét edzőjéhez

A Budapest Honvéd tulajdonosa még a téli szünetben menesztette Bognár György vezetőedzőt. Piero Pini Szurgent Lajost bízta meg a szakmai munka irányításával. Az „őshonvédos” Szurgent Lajos az elmúlt években már többször segített, ha edzőválság volt a kispesti csapatnál. Ezúttal nyárig kapott megbízást, de még bizonytalan, hogy leülhet-e a Honvéd kispadjára.

Lázár L.

[caption id="" align="alignleft" width="132"] Kovács Kálmán edzői munkájával elégedettek a kispesti vezetők
[/caption]Szurgent Lajosnak ugyanis hiányzik az NB I-es edzősködéshez szükséges pro-licences végzettsége. Ez szerepel a nevezési feltételek között. A Liga írásban is felszólította a Honvédet, hogy a tavaszi bajnoki rajtig adja meg az előírt végzettséggel rendelkező vezetőedző nevét.
– A Honvéd elégedett Szurgent Lajossal, és segítőjével Kovács Kálmánnal – mondta a klub ügyvezető igazgatója, Szili Árpád.
– Jeleztük a szövetség felé, hogy a következő pro-licences tanfolyamra jelentkezik Szurgent. Várjuk Mezey Györgynek, az edzőképző igazgatójának válaszát, és ha ő igent mond, akkor talán a liga méltányolja kérésünket. Ha nemleges a válasz, akkor más megoldást kell találnunk. Eddig érdemben még nem tárgyaltunk senkivel, még Gergely Károllyal sem, akiről többen úgy tudják, hogy ő lehet a beugró.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában