Ország-világ

2005.03.08. 06:48

Álmodozó Réka a Vidám Színpadon

Farkasházi Réka és férje, Sárközy Bence mostanában minden szabadidejét babázással tölti. – Az egyéves Benjámin egyre jobban önállósodik – újságolja Réka. – Legnagyobb örömünkre már egyre több szót mond: hinta-palinta, apa, nagymama, Hanna.

P. Gábor

Réka nemrégiben visszatért a Barátok közt sorozatba, amelyben ő játssza Kertész Mónikát. – Csak úgy vállaltam a forgatást, hogy mellette a kisfiamra maradjon elég időm – árulja el. A művésznőt a Vidám Színpadon az Álmodozók a falvédőről című darabban láthatjuk. – Nagyon örültem ennek a szerepnek, mivel eddig színpadon nem túl sok lehetőséget kaptam, hogy megmutassam, mit tudok – mondja. – Ez elsősorban a szappanoperákban játszott szerepeim miatt alakult így. A darab arról szól, hogyan valósítsuk meg önmagunkat. Ebben a nagy játékban én játszom a Nőt. Az összes jelenetben más és más hölgyet alakítok.
Unokatestvére, Molnár Péter rendező az idei filmszemlén A karusszel rítus című, Gayer Zoltánnal közös alkotásával megnyerte a kisjátékfilm fődíjat. – Közös álmunk, hogy egyszer egy nagyjátékfilmet készíthessünk – vallja be Réka. – Ha minden jól megy, és összejön a pénz, jövő nyáron már forgatunk.
Réka és férje ma ünnepli megismerkedésük tizedik évfordulóját. – Már megvettem az ajándékot, de hogy mit, nem árulom el, úgy nem lenne igazi meglepetés – mondja.
A művésznő élete azonban nem teljesen felhőtlen.
A hét végén Cegléden eltűnt a kiskutyájuk. Lapunkat is arra kéri: tegyük közzé, hogy aki látja Bilbót, a westi fajtájú fehér kiskutyát, az telefonáljon a szerkesztőségbe.

Farkasházi Réka

Cegléd, 1977. augusztus 16. 1998: Gór Nagy Mária Színitanoda 2002: Eötvös Loránd Tudományegyetem, művelődésszervező szak Fontosabb filmjei: Ébredés, Gyilkos kedv, Barátok közt

1998: Gór Nagy Mária Színitanoda

2002: Eötvös Loránd Tudományegyetem, művelődésszervező szak

Fontosabb filmjei: Ébredés, Gyilkos kedv, Barátok közt -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában