Ország-világ

2005.03.29. 00:00

HÍREK – HÍRESSÉGEK

BAMA

Liz Hurleyből mintafeleség lett
SÜT, FŐZ ÉS TAKARÍT Elizabeth Hurley (40), aki nemrég házasodott össze indiai kedvesével, Arun Nayer-rel (38). A színésznő nem finnyás, ha kell, a felmosófát is megfogja. Házukban rend és tisztaság uralkodik. Liz arra is szakít időt, hogy kedves díszekkel tegye barátságosabbá otthonukat.

Angelina Jolie a legszexisebb nő
VETÉLYTÁRSA akadt Jennifer Anistonnak (36), akit nemrég a legcsinosabb színésznőnek választottak. Egy férfimagazin olvasói most Angelina Jolie (35) mellett tették le a voksukat. Az FHM szavazásán az Oscar-díjas színésznő vitte el a pálmát. Nem csoda, hogy Aniston és Brad Pitt házasságát is sikerült feldúlnia.

Britney és Kevin mégis különválik
SZAKÍTÁSRA készül Britney Spears (24). Kevin Federline (27) a romantikusra tervezett születésnapi estéjükre meghívta bulizni kétes hírű barátait. Britney annyira megharagudott, hogy külön költözött urától. Mostanában már a jegygyűrűjét sem hordja.

Whitney Houston elvonókúrán van
ÚJRA LEGYŐZTE a kábítószer, az alkohol és a fájdalomcsillapító Whitney Houstont (42). Az énekesnő egy éven belül már másodszor szorul függősége miatt kórházi kezelésre. Szeretne meggyógyulni, de eddig nem sikerült úrrá lennie súlyosbodó szenvedélybetegségén.

Russell Crowe nem muzsikál tovább
HALLGATHATATLAN albummal jelentkezik Russel Crowe (40) rockbandája. Legalábbis ezt állítják azok, akik ismerik a zenei anyagot. Crowe a napokban annyit árult el a lemezről, hogy annak minden dala a szívéből szól. Ennek ellenére ez lesz a csapat utolsó munkája, a színész végleg felhagy a muzsikálással.

Mariah Carey ügyel a részletekre
KATASZTRÓFA sújtotta területté nyilvánította magát Mariah Carey (35) a minap, mert egy rossz mozdulattól letört a körméből egy darab. Az énekesnő fellépésre indult volna, amikor a baleset történt. Az apró hiba miatt másfél órát váratta közönségét. Ennyi ideig tartott ugyanis, amíg kerítettek neki egy manikűröst, és az rendbe tette a kezét.

Oprah Winfrey szegénynegyedbe költözik
DÚSGAZDAG, mégis szegénységre vágyik Oprah Winfrey (51) amerikai televíziós műsorvezető. Az évi 200 millió dollárt kereső hölgy érdekes ötlettel állt elő. Egy hónapra beköltözne Chicago legrémesebb nyomornegyedébe egy forgatócsoporttal, hogy saját bőrén tapasztalja, milyen szegénynek lenni.
 
Paris Hilton utolsó figyelmeztetése
ÚJ BŐRBE kell bújnia Paris Hilton (24) kedvesének, ha a szőke szépség lovagja akar maradni. Hil-ton kisasszonyt ugyanis nagyon zavarja, hogy Paris Latsis (26) csuklóján még mindig látható előző szerelme nevének kezdőbetűje. Latsis vagy leszedeti a tetoválást, vagy örökre elfelejtheti dúsgazdag barátnőjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában