Ország-világ

2005.03.14. 06:33

HÍRek – újdonságok

BAMA

Ingyen buszjegy a kimonóban utazóknak
Sajátos, a kimonó népszerűsítését célzó reklámkampányt indított a japán császárváros, Kyoto. Tizenegy napon át ingyen utazhattak autóbuszon és metrón azok, aki felöltötték a hagyományos öltözéket. Az akció célja az volt, hogy a kimonó visszanyerje régi becsületét.

Fémes órához keleties stílusú szíjak
Különleges órák sokaságát kínálja tavasszal számos nemzetközi divatcég. Az új modelleket a keleti és a nyugati kultúra sajátos ötvözete jellemzi. Az óraszerkezetek fémes, hideg hatását az óraszíjak keleties varázsa ellensúlyozza.

Kényelmes alvás egészséges ágyneműben
Fontos, sőt egyre divatosabb témakör a kényelmes, egészséges alvás feltételeinek megteremtése. A gyártók legújabb slágere a különleges, hőkiegyenlítő tulajdonsággal bíró paplan- és párnagarnitúra, valamint az asztmásoknak ajánlott antiallergén ágynemű. Igaz, ezek a termékek elég drágák.

Trendi körömlakk divatozó német ebeknek
Nem illik immár lakkozatlan körmökkel nyilvánosan megjelennie egy magára valamit is adó ebnek. A kutyáknak gyártott körömlakkal egy német cég rukkolt ki. Az újdonságot nemrég Düsseldorfban mutatták be.

Tavaszi hajas színkavalkád
Jól állnak szinte mindenkinek a laza, természetes hatású, hullámos frizurák. Az idei szezonban minden szín divatos. A vörösről nehezen szoknak le a nők, de külföldön már a kávé és a csoki vezet, amelyet itt-ott világosítanak-fényesítenek.

Előbb-utóbb szandálba bújtathatja lábát
A tél végén bőrünk teljesen kiszárad. Ahogy a dolgos kezek megérdemlik, hogy ápolja őket, úgy ne feledkezzen meg lábairól sem. A Kiskegyed legújabb száma hasznos tanácsokat ad, a kéz-és lábápolás területén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában