Ország-világ

2005.03.18. 06:37

Sem a Ferencváros, sem Kuvait

A Fradi Üllői úti pályája helyett egy hónapja az egzotikus Kuvait felé vette az irányt a 33 éves, 33-szoros szlovák válogatott, Pinte Attila.

D. Tok Ernő

Immár újra otthon van a Felvidéken, csalódottan tért vissza az olajsejkek földjéről. Pedig néhány nappal ezelőtt még úgy tűnt, a Vass László irányította FC Szalamija végre szerződtetheti a Ferencvárossal magyar bajnoki címet is nyert középpályást…
„Úgy látszik, az utóbbi időben üldöz a balszerencse. A kuvaiti bajnokság második helyén álló klub végre megkapta a szlovák szövetségtől játékengedélyemet. Ám aztán az ázsiai szövetség megváltoztatta döntését, és az eredeti három helyett kettőre csökkentette a légióshelyek számát az ázsiai kupasorozatban. Ott a Szalamija biztosan indult volna. Egyébként leginkább erre a tíz kupameccsre szerződtettek volna, mivel a bajnokságból már csak négy forduló volt hátra, amikor Kuvaitba értem. Ráadásul csupán kettő idegenlégiós profiskodhat a ligában, s a Szalamijánál egy nigériai és egy elefántcsontparti válogatott csatár betölti a keretet.”
Pintét közben hívta egy másik kuvaiti csapat, a Fahael is. Ám az az utolsó helyen áll, nem lesz nemzetközi kupainduló. Miután a bajnokságban négy hónap múlva játszanak újra, nem volt érdemes emiatt maradnia.

vette az irányt a 33 éves, 33-szoros szlovák válogatott, Pinte Attila. D. Tok Ernő -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában