Ország-világ

2005.04.09. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Csobánka FALUTAKARÍTÁS
Az önkormányzat és az Élet Virága Alapítvány takarítási akciót szervez a külterületen illegálisan lerakott hulladékok összegyűjtésére. Április 23-án, délelőtt a Szentkúti úton és a Ziribár-dűlő felé vezető úton végzik el a munkát. (vs)

Dömsöd Településfejlesztés
Elkészült a terv vitaanyaga, amely meghatározza egyben a sorrendet is. A képviselő-testület a vitaanyagot rendkívül jónak találta, s javasolta, hogy egy, a célra összehívott rendkívüli ülésen vitassák meg. Ezt megelőzően lakossági fórumot is tartanak, hogy mindenki elmondhassa
a véleményét. (vs)

Cegléd BeÍratkozás
A város valamennyi általános iskolájában április 14-én és 15-én 8–18 óra között lehet a tanköteles gyerekeket beíratni. Szükséges a szülő személyi igazolványa, a gyermek születési anyakönyvi kivonata, egészségügyi törzslapja és az óvodai szakvélemény. (vs)

Isaszeg Óvoda
A 2005/2006-os tanévben a Hétszínvirág Óvoda 8 csoporttal, a Bóbita
Óvoda 5 csoporttal működhet. A csoportok átlagos létszáma legfeljebb 30, azaz összesen 390 gyerek lehet. (vs)

Gyál Fejlesztés
A költségvetésből a város 513 millió forintot tud fejlesztésekre fordítani. Ebből a pénzből kell megoldani az útépítési gondokat, az intézmények felújítását, valamint Némediszőlő víz- és csatornaellátását. (vs)

Kerepes Egészségnap
A település a Flór Ferenc Kórházban rendezi vasárnap egészségnapját. Reggel kilenctől a látogatók szűrővizsgálatokon vehetnek részt. Szekemberek a helyes életmódról tartanak előadásokat. (vs)

Sülysáp Orvosi ügyelet
Munkanapokon 14 óráig minden háziorvos saját körzetét látja el. 14 órától 18 óráig készenléti ügyeletet (06/30-479-4502), 18 órától reggel 7 óráig pedig a sülysápi központi ügyeletet lehet hívni (Losonczi u. 1., telefon: 29-435-050). (vs)

Százhalombatta Támogatás
A város hozzájárul a társasházi és lakásszövetkezeti épületek, magántulajdonú lakások külső nyílászáróinak cseréjéhez. Erre a célra 70 milliós keretet biztosítottak a költségvetésben. Ezzel az önkormányzatiság történetének legnagyobb szabású nyílászárócsere-programja valósulhat meg a városban. (vs)

Szentendre Bírálat
Pályázati úton keresett a város a 2005. június 1-től 2010. május 31-ig terjedő időszakra szakembert a Szentendrei Városfejlesztési Kht. ügyvezetői feladatainak ellátására. A pályázat beadásának határideje március 30. volt. A benyújtott pályázatokat a képviselő-testület április
12-ei ülésén bírálja el. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában