Ország-világ

2005.04.07. 00:00

Lánya fejezte le a nyugdíjas asszonyt

Brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy 75 éves nyugdíjas asszonyt Albertfalván. A XI. kerületi Albert utca 42. szám alatti tízemeletes panelház VIII. emeletén, a saját lakásában ölték meg a nénit. A gyilkos le is fejezte áldozatát. A megcsonkított holttestet az asszony fia találta meg tegnap reggel fél nyolc tájban. Őt a lánytestvére barátnője hívta fel nem sokkal korábban azzal, hogy Tímea, a testvér megölte az anyját.

Szemán L.

A fiú azonnal az Albert utcába rohant, és megtalálta a lefejezett holttestet. A rendőrök már a helyszínelés első pillanataiban családi drámára gondoltak, hiszen a lakásból nem tűnt el semmi. A gyilkosság módja arra utalt, hogy a tettes nem tudta ellenőrzés alatt tartani önmagát. A szomszédok később megerősítették a nyomozóknak, hogy a néni zárkózottan élt, csak a két gyermeke látogatta őt.

A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen. A gyilkos vélhetően el akarta tüntetni a holttestet, és fel akarta darabolni azt. A fej levágása után vagy időzavarba került, vagy csak nem bírta gyomorral. Lapzártakor a nyomozók még keresték Tímeát és a barátnőjét, mivel mindkét nő nyomtalanul eltűnt.

Öt éve volt Budapesten

legutóbb 2000 márciusában történt darabolós gyilkosság. Soproni Ági színésznőt saját fia ölette meg a barátjával. A holttestet feldarabolták, majd kutyákkal akarták megetetni. A maradványokat elásták.

színésznőt saját fia ölette meg a barátjával. A holttestet feldarabolták, majd kutyákkal akarták megetetni. A maradványokat elásták. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában