Ország-világ

2005.04.05. 00:00

Másfél évet ült börtönben a gyilkosság gyanúsítottja

balaton balázs

Ismét gyermekgyilkosság történt. Sajnos nem az első, és ha jól gondolom, nem is az utolsó. Bár az lenne, de nem így lesz. Egészen addig, amíg egy év hat hónapos börtön után kiszabadulhat valaki. Olyan valaki, aki a vád szerint kétszer követett el erőszakos közösülést, és rendkívül durva módon, aljas indokból személyi szabadság megsértését. Most pedig a gyanú szerint ölt.
Csütörtökön lett volna 14 éves a szécsényi illetőségű Violetta. Nem élte meg. A foglalkozás nélküli helybéli fiú brutális kegyetlenséggel megölte. Megszámlálhatatlan sérülés volt a kislányon.
Éppen az 1998-as körmendi gyermekgyilkosság szomorú évfordulójának napján. Április eleje az erőszakos gyermekhalálok időszaka. Szakemberek biztosan megállapítják a tavasz és a halál összefüggését is.
Mindenesetre elgondolkodtató: kétszeresen elkövetett erőszakos közösülés után miért csak egy év hat hónapot ül valaki? Senki sem gondolt bele, hogy szabadulása után ismét elkövet majd valamit? Hasonlót, de kegyetlenebbet. Most durvábbra sikerült, nagyobbat ütött, vagy erősebben szorított.
A kislány nem élte túl.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában