Ország-világ

2005.04.12. 08:19

Médiaszerelmek kötetben

Ki ne ismerné széles e hazában a Való Világ és a Nagy Ő egykor szőke lányát? Újságok címlapjára került tévés szereplései és szerelmei okán. Könyvében elmúlt három évéről mesél tabuk nélkül.

Szilágyi Ágnes

Ahogy Anikó mondja: tiszta vizet önt a pohárba, maga meséli el azt az időszakot, amióta reflektorfényben él. A Való Világ és a Nagy Ő kulisszái mögötti történteket is felidézi.
A könyvet persze nem egyedül hozza össze, segítőtársa egy író barátja és egy újságíró, aki jól ismeri Anikót. – Segítenek, hogy ne vesszek el a részletekben – mosolyodik el.
Úgy gondolja, nem ír balhés könyvet. Persze, ismert emberek szerepelnek majd benne. Például Árpa Attila, akivel összehozták még a Való Világ kapcsán. Az RTL Klub főnöke, Kolosi Péter is szerepet kap, ahogy
a TV2-ben eltöltött idő főszereplőiről is szót ejt. De csak az igazat írja meg és azt, amit akkor érzett. Nem igaz, hogy rengeteg pénzt zsebel be egy-egy cikkért. Például azért, mert elmondta
a tévében Bochkor Gáborral való szakítása történetét – cáfolja a szép lány.
A könyvet inkább összegzésnek tekinti, ezzel zárja le eddigi harminc évét.
Persze, azt is tudja, amíg ismert ember a párja, addig nem kerülheti el a médiát. Klausmann Viktorral a románcuk még csak három hete tart. Ám megismerkedésük első két órájában már fent volt a történet az interneten: megírták, kéz a kézben látták őket sétálni.
Rengeteg fotó és cikk tarkítja majd a kötetet – mesél lelkesen tovább. Arról is, hogy még számtalan ötlete van. Nem tett le előző tervéről sem, a szinglilétről akart írni. Most éppen kicsit másképpen vélekedik. Mindenesetre azt tanácsolja nőtársainak, hogy szerelmi szakítás után ne keresgéljenek új, komoly kapcsolatot. Jön az magától is. Itt az ő példája: szakítottak Bochkor Gáborral, és alig egy hónap múlva már ismét boldog Klausmann Viktorral.
Izgatja még más könyvtéma is, például a férfi-nő kapcsolat. Tapasztalja, hogy a férfiak félnek lekötni magukat. Még negyvenévesen is várnak a csodára.
Egyelőre a kötet előkészítése folyik, az írócsapat a régi Való Világ-os és Nagy Ő-s felvételeket nézegeti. Így születik meg Molnár Anikó életének valóságshow-ja. Májusra tervezik megjelenését.

„Nem bírom a kötöttséget, a reggeltől estig tartó műszakot az íróasztal mellett. És nem vagyok képes úgy ugrálni, ahogy a főnököm akarja.”

Molnár Anikó

Született: Szentendre, 1975. szeptember 18. Foglalkozása: modell 2003: RTL Klub – Való Világ-versenyző 2004: TV2 – Nagy Ő Kapcsolatai: Szabolcs, Dj Schulz, Bochkor Gábor, Klausmann Viktor
Élet a Való Világ után Mészáros Szabolcs (26) Az első Való Világ győztese, ma családapa és vállalkozó. Régebben az RTL Klub közkedvelt lakberendezési műsorát is vezette. A csapodár lemezlovas Dj Schulz (36) (Németh Zsolt) Lemezlovas, lemezbolt-tulajdonos. Maxi CD-ket adott ki (Ozone, Did you love me). Hivatásának tekinti a zenét, kiadóvállalatot is alapított. Nyolc hónapnyi szerelem Bochkor Gábor (41): Sikeres rádiós és televíziós műsorvezető, a média híres szívtiprója. Ismert műsorai: Capuccino, Kész átverés, Bumeráng, Csaó, Darwin! Váratlan boldogság Klausmann Viktor (39) Dolgozott az írott és elektronikus médiában. Elsősorban a Szerencsekerék műsorvezetőjeként vált ismertté, de jogi és sport témájú adásokban is láthattuk.

Foglalkozása: modell

2003: RTL Klub – Való Világ-versenyző

2004: TV2 – Nagy Ő

Kapcsolatai: Szabolcs, Dj Schulz, Bochkor Gábor, Klausmann Viktor Élet a Való Világ után

Mészáros Szabolcs (26)

Az első Való Világ győztese, ma családapa és vállalkozó. Régebben

az RTL Klub közkedvelt lakberendezési műsorát is vezette.

A csapodár lemezlovas

Dj Schulz (36) (Németh Zsolt)

Lemezlovas, lemezbolt-tulajdonos. Maxi CD-ket adott ki (Ozone, Did you love me). Hivatásának tekinti a zenét, kiadóvállalatot is alapított.

Nyolc hónapnyi szerelem Bochkor Gábor (41):

Sikeres rádiós és televíziós műsorvezető, a média híres szívtiprója.

Ismert műsorai: Capuccino, Kész átverés, Bumeráng, Csaó, Darwin!

Váratlan boldogság

Klausmann Viktor (39)

Dolgozott az írott és elektronikus médiában. Elsősorban a Szerencsekerék műsorvezetőjeként vált ismertté, de jogi és sport témájú adásokban is láthattuk. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában