Ország-világ

2005.06.09. 06:57

Csodanők és csodás Real-futballisták

Természetes-e, hogy nagyon jó és nagyon gazdag futballistákhoz nagyon szép hölgyek tartoznak? A szív szava azt mondhatja: nem. Ám ha a Real Madrid csillagait nézzük, alighanem igennel kell felelni. Igaz ez még akkor is, ha nem mindegyik szupersztár kapcsolata „hibátlan”, sokaknak nehezíti (lelki) életét a szakítás.

Dénes Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="236"] David és Victoria 1999-ban házasodtak össze, egy ír kastélyban. Azóta Nagy-Britannia (és alkalmasint a világ) a médiában legtöbbet szereplő párja lettek.
[/caption]Ronaldót hetek óta lelki válság kínozza a februárban eljegyzett Daniela Cicarellivel történt szakítása után, de válságba került Guti és Raúl házassága is. Érdekes az is, hogy a fiúk egymással sokkal jobb kapcsolatban vannak, mint a hölgykoszorú. Korábban arról suttogtak,   Victoria nehezen viseli, hogy a svéd és spanyol szépségkirálynők között nem az övé a vezető szerep. (Raúl és Figo felesége és Iker Casillas barátnője is is volt már országa szépségkirálynője!) Bár Victoriánál senkit sem fotóznak többet, Figo felesége, Helen Svedin, és nem ő kapta például a tavalyi Európa-bajnokságon a legszebb játékosfeleség címet. Az egykori Posh – aki a szó jelentésének megfelelően még mindig elég flancos – állítólag még köszönőviszonyban sincs a 19 évesen már nemzetközi szépségversenyen második helyezést nyert „Raúlnéval”, Mamennel. Az is érdekes, hogy Victorián kívül a többiek – ideértve még Owen élettársát, Louise Bonsallt is – utálnak a nyilvánosság előtt mutatkozni.

Luis Figo büszke ismét modellként dolgozó feleségére, Helenre. Szó, ami szó, a svéd hölgyön nem látszik, hogy háromgyermekes anya.

Roberto Carlos pár éve elvált feleségétől, Alexandrától. A tavalyi Forma–1-es Magyar Nagydíjra már barátnőjével, Camilával érkezett.

Ivan Helguera nyáron vette el Lorenát. Le sem tagadhatja, hogy kedveli az újságírókat: felesége a Canal Blanco TV szerkesztője.

Guti és Arantxa már elváltak, de nem tudnak élni egymás nélkül. Hol összevesznek, hol kibékülnek. Két gyermekük született.

Raúl és Mamen házassága tavaly válságba jutott – de túlélte. A kétgyermekes családanya nemrégiben visszatért a kifutóra, dolgozni.

Iker Casillas és a 2003-as szépségkirálynő, Eva hónapokon keresztül titkolták a kapcsolatukat. Immár kézen fogva sétálgatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában