Ország-világ

2005.06.24. 00:00

Izgalmas, bohém csemeték

Szinte mindenki felteszi azt a kérdést Tóth Verának és Gabinak, mikor énekelnek végre közös duettet lemezen. A két magasztáros erre mindig titokzatosan elmosolyodik. De milyen egyformán!

Szilágyi Ágnes

Mindkét lány ugyanúgy imádja a zenét. Abban sincs vita köztünk, hogy ki a lobbanékonyabb. Gabi azonnal válaszol: Vera a nyugodtabb. Vera szerint húga kissé hirtelen haragú, bár ahogy felpörgeti magát, ugyanúgy kis idő elteltével le is csillapodik, állítja. Persze, Vera hátán sem lehet fát vágni. Szerinte a családja tudja csak igazán felidegesíteni. Gabi úgy gondolja, gyors beszédük, a stílusuk is hasonló. De hiszen egy fészekből kerültek ki. – Olyan is előfordul – meséli Vera, aki három évvel idősebb –, hogy húgommal ugyanarra gondolunk, és ki is mondjuk.

Néha veszekednek is, de milyen lánytestvérek azok, akik soha nem kapnak hajba? Most, hogy Vera és Gabi együtt lakik Pesten, van min vitatkozni. Vera szerint Gabi oltári rendetlen, a lakásban mindenhol hever valamije, ami nem oda való. Állandóan megy utána, és próbálja összepakolni kedves húga cókmókját. Amikor szóvá teszi a rendetlenséget, nem állítja, hogy suttogva mondja. – Ha valaki nagyon felhúzza Verát, és ő nem tudja kiadni a mérgét, persze, hogy rajtam veri le. Hiszen azokon szoktuk, akik közel állnak hozzánk, akiket szeretünk – mondja Gabi.

Abban is szerencsések a jó torkú Tóth lányok, hogy sosem tetszett nekik ugyanaz a fiú. A kérdésre, hogy milyen típusú srácok varázsolják el őket, Gabi azonnal rávágja: Palcsó Tomi! Vera az olyan pasikat kedveli, akikben van élet, akikkel bulizni lehet, és nem kell állandóan egymást fürkészni, ki kivel beszélget. Nincs féltékenység. Vera azt állítja, sokat okosodott ezen a téren az elmúlt évben. Kiderül még, hogy Gabi volt a lelkizősebb, ám a Megasztár megedzette. Abban viszont teljesen egyformák – bizonygatják –, hogy mindketten bohém művészlelkek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában