Ország-világ

2005.06.17. 00:00

Menő napszemüvegek

Merthogy itt a nyár! Márpedig a megfelelő napszemüveg nélkül a legforróbb öltözet is csak félig menő. Sőt, egyenesen nevetséges is lehet.

Gyulay Zoltán

A klasszikus pilótaszemüvegektől a túlméretezett modellekig a sztárok is az egyéniségüknek legmegfelelőbb darabokat választják. A hotellánc dúsgazdag örököse, Paris Hilton ezért is hord nagy Dior-szemüveget. A divattanácsadók szerint mindenki maradjon hű a saját egyéniségéhez. Tegyék úgy, mint Halle és Paris: hangsúlyosan nagy választásuk tökéletesen illik ovális arcformájukhoz, a félig sötétített üveg pedig megközelíthetetlennek és hanyagnak mutatja őket. A népszerű német népzenész sztár, az énekes Heino (művészete a leginkább a magyar mulatós rockkal rokonítható) évtizedek óta visel napszemüveget, hogy így fedje el bal szemének hibáját, torz vonásait. Nem-rég feltörték Hamburgban a Mercedesét, és ellopták belőle Németország-szerte közismert szemüveggyűjteményét. A leghíresebb darabot hatvanadik születésnapjára terveztette neki felesége, Hannelore.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában