Ország-világ

2005.06.04. 00:00

Rács mögül került elő a gyilkosság gyanúsítottja

Legalább ezer embert hallgatott meg a rendőrség a Virág utcai, két évvel ezelőtti nyíregyházi gyilkosság ügyében. A bűncselekmény még 2003 januárjában történt. Egy kisbolt eladónőjét holtan találták meg az üzletben, nyakát elvágták, testén több szúrásnyom volt. Idén januárban új információkat kapott a rendőrség, így jutottak el a 30 éves M. F.-hez, aki jelenleg jogerős szabadságvesztését tölti vagyon elleni bűncselekmények miatt Sátoraljaújhelyen.

Nagy Eszter Dóra

A gyilkos beismerte tettét. Részletes vallomásában elmondta, ismerte áldozatát, szoros kapcsolatot tartottak fenn. Igaz, a fiatalember más nőkkel is viszonyt folytatott. A gyilkosság napján bement a lányhoz, hogy rendezzék kapcsolatukat. Összevesztek, a vita tettlegességig fajult. Egy pillangókéssel előbb hátba döfte a lányt, majd többször mellkason szúrta és elvágta a nyakát. Ezután kivette a kassza tartalmát, és elmenekült.

A rendőrség szerint a tettes olyan részleteket árult el, amelyeket csak ő és a rendőrség tudhatott. Bár a tettest elfogták, a nyomozás ezzel még nem zárult le. Nem került még elő a gyilkosság eszköze, hiába mutatta meg a fiatalember, hol rejtette el azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában