Ország-világ

2005.06.20. 00:00

Személyi hírek

BAMA

Russel Richardsont (56) a NABI Rt. igazgatósága elnökévé választotta. Az autóbuszgyártó társaságnak öt éve tagja, a NABI leányvállalata, az Optare Holdings alapítója és elnöke.

Radnai Iván (32) lett az Update Software Magyarország kereskedelmi igazgatója. A korábbi esztendőkben hazai információtechnológiai vállalatoknál dolgozott értékesítési és kereskedelmi területen.

Reményi Csaba (36) a hónap elejétől az Oracle Hungary technológiai üzletágának igazgatója. Hét éve a cég alkalmazottja, korábban értékesítéssel foglalkozott.

Szemán István (40) szintén az Oracle új igazgatója, a partnerkapcsolati és a kis- és középvállalati technológiai területet irányítja. Ő is évek óta a társaság alkalmazottja.

Azurákné Horváth Zsuzsanna (52) az Axis Számítástechnikai Kft. ügyvezetője egyévi időtartamra. Az ideiglenes kinevezésre a tulajdonos FreeSoft Rt. döntése alapján került sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában