Ország-világ

2005.07.21. 00:00

Harmadik napja tart az EFOTT

Parcsami Gábor

Egyre jobb a hangulat a Velencei-tónál az EFOTT-on. Az elmúlt két nap sztárzenekarai, a Tankcsapda, az Európa Kiadó és a KFT már mindenkinek elegendő bemelegítést jelenthetett a mai naphoz, amely ugyanolyan bulisnak ígérkezik, mint az előzőek. A Nagyszínpadon 14.30 órakor a Korai Ütősök zenekar kezdi a koncertek sorát. Őket követi délután a Vidámpark, a Mantra Porno, a Pet és a Color Star. Este jönnek az igazi sztárok, nyolc órától az Anima Sound System, majd fél tíztől
a Korai Öröm.

A Nagyszínpadon kívül, az elmúlt napokhoz hasonlóan érdekesebbnél érdekesebb programokat kínálnak a fesztivál többi helyszínei is. A Tószínpadon most is több kezdő és amatőr zenekar kap bemutatkozási lehetőséget. A zene itt az Inner Sea koncertjével kezdődik, majd a Müszi, az É-trend, a Praha és a Jozef K együttessel folytatódik. Este fél héttől hajnalig pedig a Fürgerókalábak, a Macskanadrág, a Nyers, a Másfél és a Kaukázus zenekar várja az alternatív zene kedvelőit.

A Gödör Klub Sátorba várják az éjszakai baglyokat, ugyanis itt a műsorok 23 órától kezdődnek. A fellépők között találjuk a Silence és a Narco Polo együttest. Hajnali háromkor kezdődik a sátor sztárvendégének, a 2001-ben alakult Félix Tamara együttesének játéka. A banda játékát főként a Hiperkarma, a Kispál és a Borz, az Anima Sound System rajongói ismerhetik jól, mivel ezeknek az együtteseknek a koncertjén többször hallhatták őket előzenekarként.

A Globe Party színpadán 18 órakor Szilárd fellépésével kezdődik a műsor, majd a pop-rockos zenét játszó Sugarloaf zenekarral folytatódik. Sokak örömére este kilenckor fellép a Hooligans, majd 11 órától a három Arany Zsiráf és egy Emerton-díjjal is büszkélkedhető Back II Black együttes adja elő készülő lemezének dalait. A szervezők a koncertek kezdésénél ügyeltek arra is, hogy a részt vevők délelőtt és kora délután élvezhessék a tó hűsítő vizét, valamint kipróbálhassák ügyességüket különböző vízi és szárazföldi vetélkedőkben. Ma is lesz úszóverseny és vízipóló, épp úgy, mint strandröplabda és focimérkőzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában