Ország-világ

2005.07.25. 00:00

Heidi Klum és a szex

Gyulay Z.

Heidi Klum (32) topmodell fiatal korában óvatosan járt el a szerelem és az AIDS témakörében. Az első csókját tizenkét esztendős korában váltotta – írja a Joy című magazin. A fiút Olivernek hívták, aki akkor tizennégy éves volt, s azóta már rég megnősült. „Akkoriban tört ki az AIDS-járvány, s mindig nagyon féltünk, amikor egymáshoz ért a szánk” – mondja a német szépség. Időközben Heidi viszonya a szexhez óriási fordulatot vett. „A szex olyan, mint a pizza. A szuperszex abszolút szuper. A rossz szex…, nos, végső soron az is rendben van”. A tiszta szexet azonban nem szereti: „a szex egy kicsit mindig is mocskos, különben nem okoz élvezetet” – olvashatók a más lapok által is széles körben idézett magazin hasábjain Heidi Klum szavai.

Amelyekből azonban még a névelők és az írásjelek sem igazak. Az interjúnak ugyanis egyetlen szépséghibája van: soha nem is létezett. A Joy exkluzív interjúként hirdetett írásában az ismét várandós sztármodell még a szerencsét hozó tejfogairól és saját családi boldogságáról is szólt – volna. Ám az egész csak a képzelet műve, kitaláció, lufi, amely – ím – a másodperc tört része alatt kipukkadt, óriási botrányt kavarva maga körül.

Günther Klum, Heidi papája azt közölte a hírügynökségekkel, hogy a magazin eljárása a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető jóhiszeműnek. A család ügyvédje föl is vette a kapcsolatot a szerkesztőséggel, amely a még föllelhető példányokat azonnal bevonatta, és kényszeredett közleményben ismerte el: „a lapunkban idézett kijelentések nem a Klum aszonnyal készült exkluzív interjúból származnak”. A sajtóközleménnyel ellentétben azonban még csak „sajnálatos félreértésről” sem lehet szó. Hogy végül is mi történhetett, máig tisztázatlan. A Joy főszerkesztője köddé vált, elérhetetlen a külvilág számára további állásfoglalás céljából. Günther Klum is – akinek egyébként a német Bild egyik riportere hívta fel a figyelmét – csupán feltételezésekre szorítkozik. „Minden bizonnyal valaki összeírta mindazt, ami épp az eszébe jutott” – mondta a papa. Mindenesetre több mint beismeréssel ér föl, hogy a Joy „csinos összeget” kész fizetni valamely jótékonysági szervezetnek jóvátételül. Günther Klum: „Ha valamit jó célra lehet fordítani, akkor akár el is lehet felejteni”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában