Ország-világ

2005.07.14. 06:39

Nem jó se vele, se nélküle

Sokan rettegnek az egyedülléttől, ezért akkor sem szakítanak a párjukkal, ha érzik, hogy nem működik a kapcsolat. Minél hosszabb ideje vannak együtt, annál nehezebb dönteni. Ha az alábbiak közül több is igaz a kedvesére, nem biztos, hogy érdemes halogatni a dolgot.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="259"] Megalázó dolog és intő jel, ha párja nyilvános helyen kezdeményez vitát
[/caption]Egyszer hideg, máskor meleg
Ha a férfinak hirtelen hangulati változásai vannak és gyakran viselkedik hűvösen, valószínűleg baj van. Intő jel, ha együtt vannak, és jól érzik magukat, ő pedig hirtelen rideg, rosszkedvű lesz. Szintén az érzelmek kihűléséről tanúskodik, ha az utcán kéz a kézben sétálnak, és ő hirtelen elengedi a kezét, majd pár lépést előremegy.

A kákán is csomót keres
Gyakran tesz sértő megjegyzéseket. Tudja, hogy ezt ön sem hagyja szó nélkül, és ez előbb-utóbb veszekedéshez vezet. Ilyenkor szívesen veti oda a „na, látod, megint összekaptunk” megjegyzést. A sok apró nézeteltérésre hivatkozva aztán később könnyen mondhatja, hogy nem illenek egymáshoz.

Nem törődik a másikkal
Amikor a férfi beteg, tyúklevest, gyógyszereket visz neki. Ő ugyanezt nem teszi meg, ha ön gyengélkedik. Ez a kettős mérce érvényesül a programok szervezésénél is. Hiába megy el vele mindenhová, ha ő sosem ér rá, amikor önnek kísérőre lenne szüksége.

Mások előtt semmibe veszi
Barátainak, rokonainak nem mutatja be. Összejöveteleken nyíltan flörtöl másokkal. Úgy viselkedik, mintha ön nem lenne fontos az életében, és csak akkor kedveskedik, ha kettesben maradnak.

Magányos farkas
Egyedül megy olyan programokra, ahová párosan illene. Ha elutazik hétvégére, önnek meg sem mondja. Ha valamit együtt csinálnak, utána úgy beszél róla, mintha egyedül lett volna. A „mi” szócskát sohasem használja.

Figyelmetlen
Nem telefonál, ha elutazik és nem válaszol az üzenetekre sem. Az utolsó percben lemondja a randevút. Ilyenkor sok nő hajlamos elfogadni az átlátszó kifogásokat, pedig jobban tenné, ha az energiát inkább másik partner keresésébe ölné.

Kevés az ideje
Mindig talál valami kifogást, hogy ne kelljen találkozniuk. Bár ideig-óráig hihető, hogy sokat dolgozik, de igaz a mondás, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné.

Nem beszél az érzéseiről
Ha ön megpróbál érzelmes húrokat pengetni, csak hallgatás a válasz. Minél fontosabb lenne, hogy kimutassa az érzelmeit, annál kevésbé képes rá. Ha ön nyíltan javasolja, hogy beszélgessenek, ő visszavonul, mondván, sok problémája van a munkahelyén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában