Ország-világ

2005.08.30. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Rendőrök zavarták meg Goldie és Kurt ölelkezését
A szexi színésznő, Goldie Hawn (59) véletlenül működésbe hozta a hangtalan riasztót, mikor a szakításuk után hazatérő Kurt Russell (54) nyakába ugrott. Az ölelkezést az emeleti hálószobai sötétségben folytatták. A szenvedélyes együttlétet a riasztásra kiérkező rendőrök megzavarták. (fc)

Matt Damon szereplése csak másodiknak kellett
Matt Damon megtudta, hogy a „Grimm testvérek” című film főszerepénél először nem is az ő neve került szóba. A rendező, Terry Gilliam eleinte Johnny Deppre gondolt. Matt reméli, hogy másodikként is sikerre viszi a filmet, melyben Heath Ledger és Monica Bellucci lesznek a partnerei. (fc)

Jelentkezett az édesanyja Angelina kisbabájának
Egy etióp tinédzser, Mentawab Dawit (18) elmondta a Sun című napilapnak, hogy ő szülte Angelina Jolie (30) örökbe fogadott kisbabáját, Zaharát. Dawit csak akkor tudta meg, hogy ki adoptálta kislányát, mikor meglátta az újságokban közölt fotókat. Az etióp fiatalasszony reméli, hogy Zaharának jobb és biztonságosabb élete lesz Jolie mellett. (fc)

Claudia Schiffer nem volt bulizós tini
A német topmodell, Claudia Schiffer (35) bevallotta, egészen 28 éves koráig nem ivott alkoholt. Sőt, nem cigarettázott. „Elég későn kezdtem megismerni az italozás élvezetét, akárcsak a férjem. Még sosem voltam részeg”, nyilatkozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában