Ország-világ

2005.08.17. 00:00

Két polgármester is megsérült Nógrádban

Két kistelepülés polgármestere is megsérült az utóbbi napokban Nógrád megyében.

Tibay G. – Balaton B.

Az egyik faluban hétfőn 10 óra 20 perckor egy 27 éves férfi kerékpárjával a járdán közlekedett, és közben elütötte a polgármesteri hivatalból kilépő polgármestert. Mindketten a járdára estek, a polgármester a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. Azt nem árulták el, melyik település első emberéről van szó.

Ugyan a másik települést és annak polgármesterét is titkolták, ám sikerült kideríteni: Rákóczibányáról van szó. Ott augusztus 14-én falunapot tartottak. Az esti órákban a rendezvény színpada mögötti területen a polgármester szóváltásba keveredett egy férfival, aki őt egy sörösüveggel homlokon ütötte. Bencsik Ernő, Rákóczibánya polgármestere lapunknak elmondta: 6-8 fős,  nem falubeli társaság már a rendezvény végén érkezett a falunapra. Amikor már a zene is elhallgatott, akkor kezdtek durvulni a fiatalok. – Odamentem, hogy leállítsam őket. Dulakodás kezdődött, amikor is egy sörösüveggel meg- ütöttek. Az eszméletemet nem vesztettem el, mindössze a szemem fölött repedt fel a bőr. Most már jól vagyok – mondta. Súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt folyik a nyomozás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában