Ország-világ

2005.09.01. 00:00

MSZP: lezárult a jelöltállítás folyamata

Emberközeli kampányra készül az MSZP – mondta Kecskeméten Szekeres Imre, a párt elnökhelyettese. Szekeres közölte: lezárult a jelöltállítás folyamata. Kedd este az MSZP országos elnöksége támogatta Alexa György indítását a főváros 25. választókerületében, Karsai József indítását Békés megye 7. számú választókörzetében. Két választókerület maradt nyitott: a kiskunhalasi és a nagykanizsai.

I. A.

Szekeres Imre Kecskeméten megerősítette: Zuschlag János jelölése nem lenne kívánatos az MSZP számára, a nagykanizsaiban pedig sajtóértesülések szerint, ha nem az elnökségnek tetsző jelöltet állít a szervezet, akkor feloszlathatják. Kedd este Békés és Csongrád megyei pártelnökök tanácskoztak Szegeden. Ott Szekeres Imre Karsai József jelölése kapcsán arról beszélt, hogy maga is Karsai jelölését támogatja, amit a képviselő ismertségével indokolt. Az MSZP egy közvéleménykutatásban ezer embert kérdezett meg arról, hogy a választókörzetben ismerik-e Karsait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában