Ország-világ

2005.08.16. 00:00

Vőfélynek állt szabad idejében a valóvilágos Leó

Szilágyi Ágnes

Mostanában egymást érik az ismert emberek esküvői. Legutóbb, most hétvégén Árpa Attiláé volt, aki egykor az RTL Klub ValóVilágának producere volt. Ennek ellenére Árpának nem
jutott eszébe Leót szerződtetni ceremóniamesternek.
Mit tesz a tévés ismertség? Leó azután, hogy villalakó volt, felcsapott profi vőfélynek. Felhívtuk Leó munkaadóit, és megpróbáltuk Leót leszerződtetni. Csak akkor vállalja az októberi lagzit a fiú – mondta a cég főnöke –, ha éppen az RTL Klubnál nincs elfoglaltsága. Azonban ha Leó nem ér rá, akkor mást küldenek a templomi és az éttermi munkára. Kiderült, hogy Leót nem a valóvilágos szerződése köti a kereskedelmi csatornához, hanem egy másik műsor. Barabás Évával tele-shopos reklámokat vezetnek.
Utánanéztünk más ceremóniamesternek is. Általában ötvenezer forintból kijön a szórakoztatás. Olyan vőfély is akad, aki fotóst is visz magával ezért a pénzért. Viszont Leó közreműködésével százezer forintba kerül a ceremóniamesterség. Mit kapunk százezerért cserébe?
A vőfély megszervezi a templomi csokordobást és a közös fotózást. Az étteremben pedig fogadja a vendégeket, elkezdi a menyasszonytáncot, emeli a hangulatot, ha kell, még játékokat is kitalál a vendégseregnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában