Ország-világ

2005.12.12. 00:00

Csillogás az ünnepi fényekben

Karácsonykor felejtsük el a hétköznapi viseletet. Jobb, ha rá se nézünk azokra a ruhadarabokra, amelyeket a munkahelyen szoktunk viselni.

Dávid Szonja

[caption id="" align="alignleft" width="210"] Stylist: Mónáth Éva, Ruha: JJ BY ORIGINAL
[/caption]Állítsunk össze gardróbszekrényünkből olyan viseletet, amely illik az ünnep hangulatához. A családi asztalnál elegáns ruhában foglaljuk el helyünket. Tiszteljük meg szeretteinket gondos, ápolt öltözékünkkel is. Aki azt gondolja, hogy elég a fenyőfát feldíszíteni és az otthont díszbe öltöztetni, az bizony téved. Nem elég csupán a környezetünket csinosítani. Ha a díszek már a helyükre kerültek a lakás különböző pontjain, a sütőben pedig készül az ünnepi menü, amely hamarosan a pompázatos asztali terítéken foglalja el méltó helyét, mi következünk. Itt az ideje, hogy tegyünk azért, hogy megjelenésünk illő legyen az ünnep hangulatához. Elő az arany- és ezüstszállal átszőtt ruhadarabokkal! A sötét árnyalatokkal ötvözött csillogás örök divat, ám szabad a formabontás. Vagyis elegánsak vagyunk például egy piros összeállításban is, nem kötelező a fekete, a mélybordó, és idén hódító csokoládé- barna.

A Vállak dicsérete

Ebben az összeállításban a férfiak tekintete biztosan a dekoltázsra korlátozódik. A merész szabásvonalnak köszönhetően kivételes szerephez jut a váll. Az ujj muszlinanyaga pedig valósággal szárnyakat ad a kreációnak. Légiessé, könnyeddé varázsolja a sötétbordó, csillogó, virágos mintázatú felsőrészt. Ha ezt a fazont választjuk, érdemes hozzá egyenes szabású nadrágot viselni, így még hangsúlyosabb a merész szabás. Ár: felsőrész 4 980 Ft–tól, nadrág 6 980 Ft-tól

Választhatunk a vállakat szabadon hagyó, muszlinnal kombinált, merész felsőkből, vagy ha úgy tetszik, maradhatunk a klasszikus, karcsúsított ruhafazonoknál is. A lényeg a színek és a szabás összhangja. Karácsony első napján még bátran felvehetünk szűk, egyenes szárú nadrágot, hiszen a nagy vacsorák, az ünnepi kilók felszedése csak most kezdődik. Egyedivé varázsolhatjuk viseletünket, ha például szüleink rég eldobott lurexkendőjét a derekunkra tekerjük. Hódít a bársony minden mennyiségben, legyen szó nadrágról vagy akár felsőrészről. A farmer szerelmesei ezúttal tegyék félre szenvedélyük tárgyát. Legyen öltözetünk különleges az ünnepen, hanyagoljuk a vastag vásznat, hiszen azt egész évben hordhatjuk. Persze fontos, hogy viseletünk ne legyen hivalkodó, és ne öltözzük túl családtagjainkat, a velünk ünneplőket.

Aranyló fényűzés
Pazar látványban részesíthetjük rajongótáborunkat egy ilyen csupa arany összeállításban. A derékban szűk, de az ujjaknál bővülő, kámzsagalléros megoldás igazi ritkaságnak számít. Fontos, hogy a felsőrész anyagkombinációja és a szegélyek színe megegyezzen a nadrág tónusával. Ugyanis így teljes az összhang. Tökéletes hatást érhetünk el, ha az esti sminket is az aranyos árnyalatok jegyében visszük fel.
Ár: felső 7980 Ft, nadrág 5980 Ft

Szexis csillogás
Az örök egyrészes, amely egyetlen hölgy ruhatárából sem hiányozhat. A kis feketét ezüstszállal átszőtt anyaga teszi különlegessé, merésszé. Ezúttal azonban a tűsarkú szandált téli társa, a hosszú szárú csizma váltja fel. Ha még mindig elégedetlenek lennénk a hatással, gondoljunk egy nagyot, és hangsúlyozzuk lábainkat merészen. Vagyis a jól bevált fekete helyett akár piros necc- harisnyával fokozhatjuk az összkép hatását.
Ár: ruha 7 980 Ft

 

 

Kihívó formakövetés
Tökéletes alakhoz tökéletes szabásvonal, ez a titok nyitja! A szorosan az alak formáját követő összeállítás hibátlan idomokat igényel. A piros kreációban biztos a siker, bombaként robbanunk a társaságban.
Ár: felső 5 980 Ft, nadrág 7 980 Ft

Izgalmas és sejtelmes
Íme, a tökéletes példa, hogyan tehetjük izgalmassá hagyományos szabásvonalú felsőnket. Ebben a darabban teljes figyelmet kapnak a vállak, és a hasítéknak köszönhetően karjaink is szabadon maradnak. 
Ár: felső 4 980 Ft, nadrág 6 980

 

 

 

Ár: felsőrész 4 980 Ft–tól, nadrág 6 980 Ft-tól Stylist: Mónáth Éva, Ruha: JJ BY ORIGINAL -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában