Ország-világ

2005.12.23. 11:57

Deutsch szívesen vitatkozna Kóka Jánossal

Megnyugtató, hogy Kóka János gazdasági miniszter örül a Fidesz által szerdán bejelentett vizsgálóbizottsági kezdeményezésnek - olvasható Deutsch Tamás, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség frakcióvezető-helyettesének csütörtökön kiadott közleményében.

BAMA

Deutsch Tamás, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese így fogalmazott közleményében: "Ez számunkra azt jelenti, hogy mind a gazdasági miniszter, mind a Medgyessy-Gyurcsány-kormány tagjai, mind pedig a kormánypártok támogatják majd a megtévesztő kormányzati hirdetésekkel foglalkozó vizsgálóbizottság felállítását. Reméljük, a testület munkáját azzal is segíti majd a miniszter, hogy személyesen megjelenik a bizottság előtt, és számot ad arról, miért kellett az adófizetők pénzét megtévesztő és öntömjénező kormányzati kampányakciókra költeni."

"Kóka János azon kérése, hogy beszélgessünk, vitatkozzunk a magyar gazdaságról, egyszerűbben, az adófizetők pénzének pocsékolása nélküli is megoldható lenne. Ehhez nem kellett volna a Medgyessy-Gyurcsány-kormánynak 20 millió forinttal szponzorálnia a Financial Times brit lap hatoldalas mellékletét, és nem kellett volna újabb 48 millió forintért további öntömjénező reklámokat megjelentetni. A Fidesz politikusai ugyanis a megtévesztő hirdetések megjelentetése előtt is több alkalommal beszélgettek már a nyilvánosság előtt Kóka Jánossal a magyar gazdaság állapotáról. A közelmúltban például Varga Mihály, a Fidesz-frakció gazdasági kabinetjének vezetője az m1 Este és a Napkelte című műsorokban hosszan vitatkozott a gazdasági tárca vezetőjével a magyar gazdaság helyzetéről, teljesítményéről", olvasható Deutsch Tamás közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában